Favorieten

Vanuit juridisch oogpunt is mijn ‘schrijfwinkel' een eenmanszaak. Toch is het eilandgevoel me vreemd, omdat ik veel belang hecht aan samenwerking met mensen, bedrijven en organisaties die net als ik een boon hebben voor creatief en duurzaam ondernemen en communiceren. Maak hier kennis met enkele van mijn favoriete partners.
Om te schrijven, heb ik ook zuurstof nodig. Die vind ik o.a. in films, boeken, chambres d’hôtes en buiten in de natuur. Zuurstof die ik graag met u deel.

De Wrikker in Antwerpen

Ecocolor Printmaster (foto: De Wrikker)

Drukkerscollectief De Wrikker installeerde als eerste Belgische drukkerij de Heidelberg Ecocolor Printmaster. Ze stelden hiermee een voorbeeld voor de Belgische grafische markt. De Ecocolor Printmaster levert kwaliteitsvol drukwerk af zonder alcohol te gebruiken. En dat is een goede zaak voor mens en milieu.
De aanschaf van de Heidelberg Ecocolor Printmaster was een logisch vervolg op de keuze van De Wrikker om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Een keuze die u o.a. weerspiegeld ziet in hun materiaal- en afvalbeleid en in de manier waarop ze omgaan met water en energie.

Fort07 in Kuurne

Reiner Van Wonterghem (foto: Fort 07)

Spreken beelden meer dan woorden? Ja, maar niet altijd. Het moeten sterke beelden zijn. Beelden die klanten, lezers en kijkers overtuigen. Beelden die hun aandacht vangen en verdienen. Beelden die een boodschap kracht bijzetten.
Beelden die Reiner Van Wonterghem voor u zoekt en maakt. Met of zonder beweging. Met of zonder kleur. Met of zonder klank. Altijd met volle goesting.
Ontdek wat Reiner in zijn mars heeft op www.fort07.be.

Le Crot Foulot in de Bourgogne

Le Crot Foulot in Jugy

In Le Crot Foulot (in het zuiden van de Bourgogne) verhuren Annie Coeckelberghs en Jan Hostens vijf ruime gastenkamers en een familiegîte. Culinaire fijnproevers vinden 's avonds hun gading aan de table d'hôte.

Le Raysse in de Dordogne

Le Raysse in Saint-Cirq

In de ban van de Franse Dordogne? Le Raysse (vlak bij Les Eyzies en Sarlat) is een gezellige uitvalsbasis om de streek te verkennen. De duplexkamers, de tuin, het zwembad en het onthaal van Claudine Ameye en Mark Hostens staan borg voor een onvervalst vakantiegevoel.

Les Confluences in Walcourt

Les Confluences in Walcourt

Met wandelpaden in alle windrichtingen, een aantrekkelijk historisch centrum en boeiende uitstapmogelijkheden in de provincies Namen en Henegouwen, heeft Walcourt mooie toeristische troeven in handen. Annick en Ferdi Dermience-Trevis toverden er twee huisjes uit de 16de eeuw om in een charmant gastenverblijf: Les Confluences. U slaapt er rustig en eet er lekker en biologisch.

Lou Pradel in de CĂ©vennes

Lou Pradel in Saint-Germain-de-Calberte

Sfeervolle gastenkamers vindt u bij Miet Halewyck en Pol Hostens. In Lou Pradel, een van de mooiste plekken in de Zuid-Franse Cévennes, geniet u van betoverende vergezichten, heerlijke maaltijden en uren wandelplezier. Lou Pradel ligt aan de rand van het Parc National des Cévennes.